Välkommen
Köp smarta program från oss!
Kundvårdsprogrammet ”Ringar på vattnet”

Våra kunder och partners är våra bästa säljare, dags att belöna det!

Så här går det till
Alla våra kunder och partners har en personlig värdekod (
kontakta oss om du inte redan fått den). Värdekoden motsvarar en rabattcheck som tillgodoräknas det egna kundföretaget eller skolan när den används vid köp av våra egna produkter och tjänster i samband med kampanjer eller våra partners.

Kanske viktigast...

Värdekoden är en värdehandling – sprid den!

Tvärtom vad en bank skulle säga till sina kunder så uppmanar vi dig att dela med dig av värdekoden till dina affärsbekanta. De som använder koden vid köp hos oss får tillgodoräkna sig en rabattcheck på samma villkor som du. Som tack för hjälpen får ditt företag eller skola ett serviceavtal hos oss utökat med 2 månader. Har företaget inget serviceavtal eller är en partneraktivitet går utökningen till välgörande ändamål genom att fördelas på de skolor som har utbildningslicenser från oss. Alla vinner på detta.

Exempel: Hänvisar du 6 affärsbekanta som blir nya kunder till oss, kan ditt företag eller skola exempelvis finansiera ett års serviceavtal hos oss.

Ambassadörer
Lärare på skolor och universitet kan ansluta som ambassadörer till kundvårdsprogrammet. Allt fler har valt program från oss sedan introduktionen av
Bodil Jönsson-licensen av Mac-Bok™3 Redovisning, dvs en för skolan kostnadsfri utbildningslicens av bokföringsprogrammet. Genom att inkludera våra lärosäten, får skolorna möjlighet att självfinansiera även serviceavtal från oss.

Tänk på
Värdekoden är personlig medan rabatten räknas företaget eller skolan tillgodo. Endast en värdekod kan användas per köp.

Skapad: Maj 2011, senast uppdaterad: Februari 2013


Nyhet!
icon_fm_go

Bokföring som App i iPhone / iPad
Läs mer...