Välkommen
Köp smarta program från oss!
Vi utvecklar, färdigställer och underhåller kundanpassade system baserade på FileMaker i huvudsak.

Systemutveckling

Agil systemutveckling – snabbt, kostnadseffektivt och säkert

Vi har jobbat med agil (lättrörlig) utveckling i alla år (från 1986 då några av oss började arbeta med systemutveckling i FileMaker).
Eftersom du kan få körbara versioner av ett system på ett tidigt stadium minskar såväl de tekniska som kravrelaterade riskerna betydligt. Speciellt om ett verksamhetskritiskt system skall tas fram och kraven kan behöva modifieras eller detaljeras efter hand.

Vi tror att du gillar att arbeta med affärsmässiga argument, tydliga mål och övergripande funktionalitet. På så sätt slipper du som kund lägga ned tid och kraft på långa detaljerade kravspecifikationer. De växer fram under projektets gång när du vet mer om vad du egentligen vill ha.

För bästa resultat krävs tid och engagemang. Det viktigaste är att en intern representant för dig kan verksamheten och tillsammans med oss kan ansvara för krav och lösning.

Eftersom en av våra specialitéer har blivit att göra färdigt projekt som någon annan påbörjat, eller som av olika skäl stannat eller havererat, är agil systemutveckling extra lämplig. Kontakta oss med dina önskemål.


Konsultuppdrag
Bollplank för ditt företags informationsteknik med betoning på information. Många av våra kunder drar redan nytta av våra erfarenheter inom olika affärsområden. Det kan gälla såväl korta som längre uppdrag. Allt från uppdrag som rör bolagets eller organisationens upplägg av affärsinformation, val av teknikplattform till något så enkelt som en "second opinion". Du skall naturligtvis också göra det. Kontakta oss med dina önskemål.

Senast uppdaterad: Juni 2013


Nyhet!
icon_fm_go

Bokföring som App i iPhone / iPad
Läs mer...