Nyheter
från...

Kundvårdsprogrammet "Ringar på vattnet"

Våra kunder och partners är våra bästa säljare, dags att belöna det!

Nu introducerar vi kundvårdsprogrammet Ringar på vattnet. Uppge din värdekod (kontakta oss om du inte redan fått den) vid köp av våra egna produkter och tjänster eller sprid den till dina affärsbekanta så spar du pengar både åt ditt företag och dina affärsbekantas företag.

Gäller fr o m 2011-05-15 och tills vidare. Läs mer om kundvårdsprogrammet.

Serviceabonnemangen byter namn till Serviceavtal

Då allt fler byter från Visma SPCS till våra produkter och tjänster och våra serviceabonnemang har givit flera av våra nytillkomna kunder en olustig känsla, eftersom begreppet abonnemang hos Visma SPCS innebär något HELT annat.
Så för att lugna nytillkomna användare byter vi namn på tjänsterna till Serviceavtal, som är mer likt SPCS namne, dock med en väsentlig skillnad: Våra programlicenser som du köper, av oss eller av återförsäljare eller andra av våra samarbetspartners för all del, innebär inte bara en nyttjanderätt, utan också möjlighet att uppgradera till nyare versioner, UTAN att behöva köpa ett helt nytt program. Även om du inte har serviceab...förlåt serviceavtal. Med serviceavtal ingår också alla uppgraderingar som ges ut under perioden.

Ändringen träder i kraft fr o m 1 februari 2011. Läs mer om våra olika Serviceavtal.

Kategorier